Leestijd: 2 minuten

Film en fotografie voor het MMT

Film en fotografie voor het MMT

Het Mobiel Medisch Team (MMT) bestaat uit een groep specialisten die levensreddende zorg op locatie brengt. Het team, bestaande uit piloten, chauffeurs, verpleegkundigen en artsen, heeft als doel om de specialistische zorg, die normaliter in een ziekenhuis wordt gegeven, bij de patiënt te brengen op het moment dat iedere seconde telt.

 

Het MMT rukt uit in de meest acute situaties, zoals bij luchtwegbedreigende situaties en ernstige verkeersongelukken, en doet dit zo snel mogelijk, meestal met de MMT helicopter. Wanneer weersomstandigheden dit niet toelaten, kiest het team voor de auto. Hun taak is om specialistische zorg te verlenen op de plek van het incident, waarna de patiënt in vrijwel alle gevallen met de ambulance naar het ziekenhuis wordt vervoerd.

Fotografie

Voor het Mobiel Medisch Team hebben we diverse fotografie-opdrachten uitgevoerd met de focus op de middelen waarmee het team snel ter plaatse kan zijn. Gezien de privacy van patiënten en de intensiteit van de inzetten, vonden de fotosessies plaats op het vliegveld, buiten de daadwerkelijke noodsituaties om.

 

We hebben de MMT helicopter en de MMT voertuig (VW Touareg) vastgelegd in verschillende settings. Deze beelden geven een helder overzicht van de technische en logistieke middelen die het MMT inzet om snel en efficiënt op locatie te komen bij levensbedreigende situaties.

In de lucht en op de weg

In samenwerking met filmmaker Niels Kooistra hebben we een film geproduceerd over het werk van het Mobiel Medisch Team. In de film brengen we niet alleen de vakkundigheid van het team in beeld, maar ook de menselijke kant van hun werk.

 

We tonen de samenwerking tussen de verschillende specialisten, de snelle besluitvorming en het vertrouwen dat ze in elkaar hebben. De film biedt een kijkje achter de schermen en laat zien wat er komt kijken bij het verlenen van spoedeisende zorg buiten het ziekenhuis.

Sfeerimpressie filmbeelden

Tijdens de filmopnames hebben we een aantal beeldopnames gemaakt die de sfeer van het werk van het MMT en de intensiteit van de situaties goed weergeven.

 

Deze beelden geven een unieke blik achter de schermen van de productie en vangen de essentie van het teamwerk en de professionaliteit van het MMT.

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?